Адвокат Савченко зізнався, що зустрічався з Порошенком і не один раз

Адвокат Савченко зізнався, що зустрічався з Порошенком і не один раз
Ілля Новіков

Юрист переконує, що з посадовими особами спілкується виключно щодо питань, пов’язаних зі справами людей, яких він захищає

Російський адвокат Ілля Новіков, який став широко відомим в Україні після того, як взявся захищати схоплену росіянами Надію Савченко, зізнався, що зустрічався з Порошенком. Про це юрист заявив в інтерв’ю «Главкому».

«З Порошенком я бачився двічі перед звільненням Савченко. З іншими посадовими особами я спілкуюсь виключно щодо справ, пов’язаних зі справами людей, яких я захищаю, бо мені вкрай важливо розуміти, що буде з обміном полонених», - пояснив він.

Новіков додає, що з приводу обміну полонених у нього є два спостереження.

«Перше – в України значно менший потенційний обмінний фонд. Нещодавно було оголошено, що Україна готова віддати 23 громадянина Росії. У Росії ж сидить понад 60 українців. Друге – навіть у рамках цього обмінного фонду досі Україна або програвала у «курсі», або ж, у найкращому випадку, віддавала одного за одного. Коли міняли Савченко – її міняли на двох. Коли міняли Солошенка й Афанасьєва – їх міняли на трьох. Я зараз не говорю про обміни з «Л/ДНР», коли міняють автобусами, йдеться саме про обміни з Росією (хоча вона завжди намагається перевести стрілки на «Л/ДНР»)», - розказав адвокат.

Детальніше читайте в інтерв’ю: Адвокат Ілля Новіков: Серед моїх клієнтів були справжні вбивці - і це не найгірші люди, з якими я стикався

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: