Голова Євроради відправляється в турне: в Україні пробуде два дні

Голова Євроради відправляється в турне: в Україні пробуде два дні
Президент Європейської Ради Шарль Мішель відвідає Молдову, Грузію і Україну

В Україні президент Євроради планує провести два дні

Президент Європейської ради Шарль Мішель у неділю, 28 лютого, відправляється в турне. В його рамках він відвідає Україну, Грузію та Молдову.

Про це повідомила пресслужба Європейської Ради.

В рамках візиту в Україну заплановано зустріч з президентом Володимиром Зеленським і поїздка на Донбас, повідомили в Еврораді.

28 лютого Мішель відвідає Кишинів і зустрінеться з президентом Молдови Майєю Санду, на наступний день запланований візит до Тбілісі та переговори з президентом Грузії Саломе Зурабішвілі.

В Україні президент Євроради планує провести два дні.

У вівторок, 2 березня, Мішель відправиться на Донбас разом з президентом Володимиром Зеленським, зустрінеться з командуванням Об'єднаних сил та спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

3 березня Шарль Мішель проведе в Києві, де заплановано зустріч з представниками антикорупційних інституцій та відвідування центру вакцинації. Завершальною частиною візиту в столицю стануть переговори та спільна прес-конференція з Зеленським.

На початку місяця Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль разом з командою вирушив до Брюсселя, де провів зустріч з головою Європейської Ради Шарлем Мішелем.

Шмигаль і Мішель обговорили запуск процесу всеосяжного огляду досягнення цілей Угоди про асоціацію з ЄС, Кримської платформи і візит останнього в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: