ГПУ не допустила до атестації начальника Управління спецрозслідувань Горбатюка. Тепер його можуть звільнити

ГПУ не допустила до атестації начальника Управління спецрозслідувань Горбатюка. Тепер його можуть звільнити

Керівник департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк

Фото: Главком

З спецуправління вже звільнили чотирьох працівників

Керівника управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка не допустили до атестації, яка проводиться в рамках реформування відомства.

Про це theБабелю повідомив сам Горбатюк.

За його словами, він відмовився подавати заяву встановленого зразка на переатестацію. Горбатюк уточнив, що подав рапорт і дві заяви. «Одна про переведення, одна про неможливість подання заяви встановленого зразка и виконання порядку», – пояснив Горбатюк.

«Не допустять (до атестації) точно. Але зроблю все можливе, щоб ця реформа в такому вигляді не йшла. А звільнять? Вчора, сьогодні забоялись. Як буде в понеділок – не знаю», – сказав Горбатюк.

Він додав, що з його спецуправління вже звільнили чотирьох працівників з тієї ж причини. Неправильну заяву також написав старший прокурор спецрозслідувань ГПУ Олексій Донський.

Управління Горбатюка зараз займається справами Євромайдану, які з 2014 року розслідує Генеральна прокуратура. Напередодні перший заступник генпрокурора Віталій Касько заявив, що ці справи розподілять за специфікою і передадуть до Національнго антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань, Нацполіції та СБУ.

Нагадаємо, Сергій Горбатюк просив генпрокурора Руслана Рябошапку скасувати зміни екс-генпрокурора Юрія Луценка щодо 20 кримінальних проваджень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: