Карасьов порівняв партію «Народний фронт» з єврейським народом

Карасьов порівняв партію «Народний фронт» з єврейським народом
Політолог Вадим Карасьов

Політолог описав перспективи партії, яка виграла парламентські вибори у 2014 році

«Народний фронт» розсіюється, як єврейський народ свого часу по всьому світу. Таку паралель проводить політолог Вадим Карасьов, роблячи прогнози щодо парламентських виборів в Україні у 2019 році. Своїми думками на цю тему експерт поділився у коментарі «Главкому».

«Частина (депутатів «Народного фронту» - Ред.) піде до Порошенка, частина – до Тимошенко, частина – до Ляшка, частина – до «Укропу», - прогнозує Карасьов.

Нагадаємо, у своєму останньому розлогому інтерв’ю голова МВС Арсен Аваков фактично визнав, що проект «Народний фронт» поклав себе на «вівтар реформ» і в електоральному сенсі на ньому можна ставити хрест. Тепер головні бенефіціари цієї політсили обирають шляхи продовження своєї політичної кар’єри.

Несподівано високий результат, що показали «фронтовики» в 2014-му, та великий похід в органи влади привели до парламенту велику кількість «ноунеймів» - людей маловідомих, яких вписували в «хвіст» партійного списку задля кількості. Але зрозуміло, що повторне депутатство не світить більшості з нинішніх 81 члена фракції і дехто з них вже і не заперечує, що це їхня перша та остання каденція.

Читайте також матеріал «Главкома»: Не повернулись з «Фронту». Куди «розбігаються» соратники Яценюка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: