Луценко: Сьогодні в України ті ж вороги, що і в УНР – Москва і свої популісти

Луценко: Сьогодні в України ті ж вороги, що і в УНР – Москва і свої популісти
Луценко: Всі російські та олігархічні канали 24 години на добу зомбують про те, що Україна уже програла все

Генпрокурор впевнений, що програти інформаційну війну можна, якщо не говорити про успіхи

Генеральний прокурор Юрій Луценко вважає, що теперішній внутрішньо-політичний стан України схожий на такий сторічної давнини.

«2018 рік – це сторіччя УНР, сторіччя перемог і сторіччя історичної поразки української нації в боротьбі за свою державу. Я не буду довго розводитись про власне причини того як відбулося УНР і того як пала УНР. Скажу лише одне – на моє глибоке переконання, у нас ті самі вороги: Москва і свої популісти та ультрапатріоти, для яких немає нічого солодшого, ніж скинути свою ж державу», - заявив генеральний прокурор Юрій Луценко під час засідання Ради регіонального розвитку.

Генеральний прокурор зауважив, що якщо і далі будемо мовчати про досягнення, то остаточно програємо інформаційну війну.

«Всі російські та олігархічні канали 24 години на добу зомбують про те, що Україна уже програла все і вже ось-ось її оголосять, як сказав пан академік, fail state», - наголосив він.

За його словами, сьогодні нав’язується теза, що у війні на Донбасі винен не Путін, а Порошенко. «Що це не Янукович винен у розграбованій країні, а Генеральний прокурор, який забрав у нього гроші. Уже винні сьогодні не ті, хто проклинають владу, а ті, хто пробують хоч щось збудувати. Кажуть Святий Петро сказав знамениту фразу – «підперезаний розум». От саме підперезаного розуму сьогодні Україні бракує», - зазначив він.

Нагадаємо, історик, асоційований експерт Інституту світової політики Ярослав Коцюба розповів, що сто років тому Україна зверталася до Вселенського патріархату з проханням надати автокефалію церкві. Але дві причини – відсутність патріарха та нестабільна політична ситуація - стали на заваді цьому процесу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: