Москаль розповів, які об’єкти на Закарпатті держава втратила безповоротно

Москаль розповів, які об’єкти на Закарпатті держава втратила безповоротно
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль

«Цілий ряд об’єктів доводиться повертати у державну власність через суди»

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль стверджує, що серед об’єктів, які необхідно повернути до державної власності, деякі вже безнадійно «втрачені», такі як санаторій «Перлина Карпат» та «Музей лісу і сплаву». Про це він заявив у інтерв’ю «Главкому».

За словами Москаля, цілий ряд об’єктів доводиться повертати у державну власність через суди. «Деякі об’єкти вже втрачено, - говорить він, - такі як санаторій «Перлина Карпат», який хотіли за «чорними схемами» продати, але не змогли. Та все одно довели до такого стану, що він розвалюється».

Також чиновник згадує «Музей лісу і сплаву»: «Ми півроку сиділи в судах, щоби його назад повернути Міністерству екології і природних ресурсів. Таких музеїв тільки два в світі. Один у Канаді, другий у Міжгірському районі».

Москаль підкреслює, що на більшість справ ходить сам, тому що не вистачає людей. «Ви ж знаєте, що загальний нагляд з прокуратури сьогодні знятий. Сьогодні ці функції виконує облдержадміністрація», - резюмує він.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Геннадій Москаль: Замок «Паланок» – це національне надбання, а не родинний маєток клану Балог

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: