В соцмережі обурені тим, що екс-регіонал Лук'янов «спокійно ходить по Києву»

В соцмережі обурені тим, що екс-регіонал Лук'янов «спокійно ходить по Києву»
Екс-депутат Партії регіонів Владислав Лук’янов

Екс-регіонала Лук'янова зустріли біля готелю Київ

Користувачі соцмереж обурені тим, що колишній депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов «спокійно ходить по Києву».

Про це в Facebook повідомив Сергій Грішин.

«Я зустрів його минулого тижня на Володимирській. Але був не впевнений, бо їхав в машині, а він йшов тротуаром. Міг помилитись. А сьогодні я зустрів його біля готелю Київ. Так, це точно він, Владислав Лук‘янов. 
Не в Ростові, не в Москві, а спокійно ходить по Києву. І навіть на його машині все ті ж донецькі номери. Живіть тепер з цим», - написав Грішин.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2012 року Лук'янов балотувався в одномандатному окрузі № 54 (Донецька область) від Партії регіонів і в третій раз отримав мандат народного депутата України VII скликання.

Займав посаду першого заступника голови Комітету Верховної Ради з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики.

Варто відзначити, що 16 січня у Верховній Раді народні депутати з фракцій Партії регіонів і КПУ підняттям рук, без обговорення прийняли 11 законів і одну постанову.

Пізніше Лук’янов назвав помилкою ухвалені 16 січня законопроекти, які спровокували новий виток протистояння між владою і суспільством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: