Помічник Тіллерсона у справах Європи у листопаді планує відвідати Україну

Помічник Тіллерсона у справах Європи у листопаді планує відвідати Україну
Помічник державного секретаря США Вес Мітчелл

Рекс Тіллерсон поінформував Порошенка про призначення Веса Мітчелла помічником держсекретаря США з питань Європи та Євразії

Новопризначений помічник державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вес Мітчелл у листопаді планує відвідати Україну.

Про це заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон у телефонній розмові з президентом України Петром Порошенком, повідомляє прес-служба Порошенка.

«Рекс Тіллерсон поінформував главу держави про призначення Веса Мітчелла помічником державного секретаря США з питань Європи та Євразії і його плани у листопаді відвідати Україну для зустрічей з українською владою», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв «Главком», у суботу ввечері Порошенко та Тіллерсон провели телефонні переговори. Сторони скоординували подальші кроки задля розгортання міжнародної місії ООН на окупованій частині Донбасу.

До слова, США запропонували Україні не вносити конкуруючу резолюцію щодо миротворчої місії ООН на Донбасі у відповідь на російську ініціативу та спробувати дійти згоди щодо основних принципів, на яких має базуватися ця резолюція.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: