Саакашвілі розповів, як працюватиме з Аваковим після конфлікту зі склянкою

Саакашвілі розповів, як працюватиме з Аваковим після конфлікту зі склянкою

У 2015 році під час словесної перепалки Аваков запустив в Саакашвілі склянку з водою

Віцепрем'єр із реформ не перетинається з міністром МВС у своїй роботі, заявив Саакашвілі

Колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі запевнив, що у разі призначення до Кабміну збирається працювати, а не продовжувати конфліктувати з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, який під час однієї зі сварок кинув у нього склянкою з водою.

Про це Саакашвілі заявив в інтерв’ю виданню «Новое время».

«Міністр МВС - це номенклатура президента. Віцепрем'єр із реформ не перетинається з міністром МВС у своїй роботі. Це зовсім різні напрями. Та й зараз дуже складна ситуація, конфлікти можуть тільки її погіршити. Я збираюся працювати, а не конфліктувати», - запевнив Саакашвілі.

Водночас він заперечив, що є конфліктною людиною і свариться з усіма.

«Це дуже помилкове уявлення про мене. Я вже рік в Україні. Ходжу іноді по телеефірах. У мене за цей рік було багато можливостей когось звинувачувати, в чомусь дорікати, але я не вважаю для себе це пріоритетом в житті. Я цього не робив. Зараз, коли на Україну насувається щось недобре і ми не знаємо, з якими наслідками країна вийде після коронавірусу, для конфліктів точно не час», - додав політик.

Нагадаємо, 2015 року під час засідання Національної ради реформ міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та тоді ще голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі влаштували перепалку.

«Я з вами не розмовляю, ви вор і я це доведу. У мене немає мільйонів, як у вас. У мене є репутація. Всі знають, що ти сидиш на схемах.  Міністр вор», - заявив Саакашвілі.

Натомість Аваков не стримався і запустив в Саакашвілі склянку з водою.

Напередодні Михайло Саакашвілі розповів про свої плани на посаді віцепрем'єра України.

Зазначимо, що Верховна Рада може визначитися щодо призначення Саакашвілі віцепрем'єром 28-29 квітня.

Як повідомляв «Главком», у п'ятницю, 24 квітня, Саакашвілі влаштує собі презентацію в Раді. Але голосів на його призначення досі немає.

Раніше Саакашвілі заявив, що для нього велика честь отримати від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром уряду України з питань реформ. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: