Завтра Саакашвілі влаштує собі презентацію в Раді. Але голосів на його призначення досі немає

Завтра Саакашвілі влаштує собі презентацію в Раді. Але голосів на його призначення досі немає
Серед причин призначення Михайла Саакашвілі в уряд в «Слузі народу».називають його міжнародні зв’язки, зокрема, сподівання на поліпшення співпраці з МВФ

Завтра, 24 квітня, об 11 годині Саакашвілі матиме зустріч з депутатами фракції «Слуги народу», де фактично буде презентувати себе як кандидата на посаду

У Верховній Раді на сьогодні, 23 квітня, голосів за призначення на завтрашньому засіданні експрезидента Грузії і ексголови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі віцепремєром з питань реформ нема. Про це повідомляють джерела «Главкому» у провладній фракції «Слуга народу».

Зазначається, що завтра, 24 квітня, об 11 годині Саакашвілі матиме зустріч з депутатами фракції «Слуги народу», де фактично буде презентувати себе як кандидата на посаду.

«У Саакашвілі надто неоднозначний імідж, жодне кадрове призначення поки не викликало у нас таких дискусій, – кажуть джерела в «Слузі народу». – Але при цьому ми розуміємо, що нинішній уряд надто «сірий», в нього величезні проблеми з комунікацією, а енергійний Саакашвілі міг би якраз виправити ситуацію».

Також «слуги» серед причин призначення Саакашвілі в уряд називають його міжнародні зв’язки, зокрема, сподівання на поліпшення співпраці з МВФ.

Гіпотетично у «Слузі народу» допускають, що його кандидатуру може підтримати частина фракцій «Голос» та «Батьківщини», але винесення питання щодо обрання Саакашвілі в уряд на завтрашньому засіданні вважають малоймовірним.

Як повідомлялося раніше, у п'ятницю Рада може призначити Саакашвілі віцепрем'єром.

Саакашвілі заявив, що для нього велика честь отримати від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром уряду України з питань реформ. Зазначалося, що під час позачергового засідання Ради нардепи розглядатимуть й питання призначення Саакашвілі. Принаймні, про це в коментарі журналістам повідомила заступниця глави фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

«Вже є ряд питань по його повноваженням, планах, тому ми запросили Саакашвілі на засідання фракції в п'ятницю, щоб він мав можливість розповісти про плани, і дати відповіді на питання, і тоді можна буде вже робити остаточні висновки, наскільки висока його підтримка фракцією», - сказала Кравчук в коментарі Інтерфакс-Україна.

Раніше у «Слузі народу» оприлюднили порядок денний майбутнього позачергового засідання Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: