Секретар РНБО Данилюк прийняв делегацію Пентагону

Секретар РНБО Данилюк прийняв делегацію Пентагону
Україну відвідала делегація міноборони США

Українська сторона звернула увагу американських партнерів на активну мілітаризацію Росією Чорноморського регіону

Секретар РНБО Олександр Данилюк зустрівся з делегацією Пентагону на чолі з директором відділу країн Балканського, Кавказького і Чорноморського регіону Офісу заступника міністра оборони США з питань політики Катрін Сендак.

Про це у понеділок повідомляє пресслужба РНБО.

У ході зустрічі сторони обговорили перспективи співробітництва у сферах безпеки і оборони, зокрема, в питаннях розвитку Збройних сил України, кібербезпеки, логістики, проведення комплексного огляду сектору безпеки та підготовки документів стратегічного планування в цій сфері. Крім того, погодилися за необхідності поглиблювати співпрацю в підготовці українських військових.

 «Катрін Сендак запевнила в готовності США і надалі надавати всебічну допомогу Україні на шляху імплементації оборонної реформи», - йдеться в повідомленні.

 У той же час, українська сторона звернула увагу американських партнерів на активну мілітаризацію Росією Чорноморського регіону.

 Сторони домовилися, що ситуація в цьому регіоні становить загрозу безпеці не тільки України, але і всього євроатлантичного регіону.

Нагадаємо, секретар Ради нацбезпеки Олександр Данилюк сьогодні провів нараду щодо інформаційної безпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: