Голова бюджетного комітету Ради захворів на коронавірус, — нардеп

Голова бюджетного комітету Ради захворів на коронавірус, — нардеп
Нардеп від «Слуги народу» Арістов захворів на Covid-19

На початку квітня було відомо про 9 випадків коронавірусу серед нардепів

Народний депутат з фракції «Євросолідарність» Олексій Гончаренко заявив, що голова парламентського комітету з питань бюджету Юрій Арістов від «Слуги народу» захворів на коронавірус.

Про це він написав у Telegram.

«Глава бюджетного комітету депутат Аристов (Слуга народу) захворів Covid-19», - написав він.

Нагадаємо, що 20 травня фракція політичної партії Батьківщина у повному складі пішла на самоізоляцію через виявлення коронавірусу у члена фракції Олега Мейдіча.

На початку квітня було відомо про 9 випадків коронавірусу серед нардепів. Серед них: Віталій Борт, Володимир Ватрас, Руслан Горбенко, Ігор Кисельов, Олександр Лукашев, Сергій Рудик, Анна Скороход, Сергій Шахов та Вадим Новинський.

Нагадаємо, уряд 20 травня запровадив адаптивний карантин до 22 червня. Із 22 травня розпочався другий етап пом’якшення карантинних заходів.

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до уряду з проханням дозволити столиці розпочати запровадження другого етапу послаблення обмежень із 23 травня. «Але, не всіх. А тих, що критично необхідні місту і бізнесу. Зокрема: відновити роботу наземного громадського транспорту та торгових закладів до 1 тисячі квадратних метрів – з 23 травня. І не відкривати поки дитячі і спортивні майданчики. Метро відкрити, як і планували, 25 травня. Бо в місті відбувається транспортний колапс», – сказав Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: