«Слуги народу» Київщини назвали неприпустимим призначення Дубінського до керівного органу партії

«Слуги народу» Київщини назвали неприпустимим призначення Дубінського до керівного органу партії
Санкції США не завадили народному депутату Дубінському залишитись в керівництві партії

Питання його можливого усунення розглянуть 14 березня

Київська обласна організація партії «Слуга народу» заявила про неприпустимість входження до керівного органу – Національної ради громад – нинішнього її очільника Олександра Дубінського. Питання його можливого усунення розглянуть 14 березня.

Про це йдеться на сайті партії «Слуга народу».

Розпорядження про скликання конференції видав голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко на вимогу членів Київської обласної організації.

«Партійці заявили про неприпустимість входження до Національної ради громад теперішнього очільника обласної організації Олександра Дубінського. Також вони обурені тим, що позиція деяких членів організації щодо подальшого перебування його на посаді очільника, і тим паче автоматичне входження пана Дубінського до керівних органів партії – видається за позицію всієї організації», – зазначають у пресслужбі партії.

Зазначається, що саме тому партійці висунули вимогу ініціювати скликання позачергової конференції обласної організації.

До нового керівного органу партії «Слуга народу» – Національної ради громад – увійшов народний депутат Олександр Дубінський, який зараз перебуває під санкціями Міністерства фінансів США та раніше був виключений із парламентської фракції партії.

Голова парламентської фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія надав пояснення щодо відсутності у його декларації автомобіля, на який учора, 12 березня, було накладено штраф.

Раніше стало відомо, що Дмитро Разумков утримався від голосування на засіданні Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів, які пов’язують з Віктором Медведчуком – «112 Україна», NewsOne, Zik.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: