Син «слуги» Мазурашу наразився на хейт через свою роботу

Син «слуги» Мазурашу наразився на хейт через свою роботу
Юрій Мазурашу – піцайоло
фото з відкритих джерел

Чимало користувачів соцмереж зазначають, що юнак зі своїми здібностями міг би готувати для захисників на фронті

Син нардепа з Буковини від «Слуги народу» Георгій Мазурашу, який відомий скандальними законопроєктами, працює піцайоло у Чернівцях. Про це стало відомо з соцмереж.

Георгій Мазурашу з дружиною та синами
Георгій Мазурашу з дружиною та синами
фото з відкритих джерел

22-річний Юрій Мазурашу працює у найкращих піцеріях у рідному місті, а також продає власні рецепти піци та навчає інших. Проте чимало користувачів соцмереж зазначають, що юнак зі своїми здібностями міг би готувати для захисників на фронті. Деякі наголошують, що на тлі пропозицій батька-нардепа щодо мобілізації Юрій повинен служити у війську. До слова, у Мазурашу троє синів.

Син «слуги» Мазурашу наразився на хейт через свою роботу фото 1
Син «слуги» Мазурашу наразився на хейт через свою роботу фото 2
Син «слуги» Мазурашу наразився на хейт через свою роботу фото 3
Син «слуги» Мазурашу наразився на хейт через свою роботу фото 4

Після публікації «Главкома» Георгій Мазурашу вперше прокоментував особисте життя сина Юрія. «Йому 22 роки, талановитий хлопець, в дитинстві займався спортом (велоспорт, легка атлетика, баскетбол). Після ЗОШ-1 навчався в Політехнічному коледжі (який теж став для мене рідним, класний заклад), але залишив навчання там після 2 курсу і пішов працювати. Потім, на жаль, почались певні проблеми зі здоров'ям. Довго не могли розібратися, в чому може бути проблема. І, зрештою, якщо не помиляюсь, у 2020 році в столиці поставили діагноз хвороба Бехтерєва. Тому, на жаль, Юра не може працювати, крім як виконання якихось точних замовлень, коли можна гнучко їх виконувати, зважаючи на те, що хвороба може будь-якого дня вивести з робочого стану:(» – написав нардеп.

Зауважимо, загалом за час роботи в парламенті нардеп Георгій Мазурашу став співавтором понад 500 законопроєктів. До прикладу, нещодавно він запропонував мобілізувати на війну правоохоронців з досвідом носіння вогнепальної зброї.

Крім того, нардеп хотів дозволити комунальникам та власникам будинків збирати інформацію про чоловіків від 18 до 60 років та передавати в ТЦК, а також вручати повістки таким чоловікам.

Також у березні депутат пропонував прийняти зміни, аби не лише студентам і спортсменам дозволити виїжджати за кордон, а й чоловікам «на умовах гарантованої фінансової підтримки Збройних сил України».

Зазначимо, Георгій Мазурашу вже не одноразово реєстрував законопроєкти, які на думку юристів, спрямовані на підрив обороноздатності України.

Раніше народний депутат від «Слуги народу» Георгій Мазурашу зареєстрував на сайті Верховної Ради законопроєкт, який передбачає ув'язнення українців на 5-7 років за критику влади. Посадовець заявив, що вже втомився поповнювати «чорний список» хейтерів у Faceebook і обрані народом депутати не мусять читати «тонни сміття» від коментаторів.

До того ж Мазурашу пропонував мобілізувати лише «вмотивованих патріотів», а громадян, які не хочуть воювати, залучати до роботи на економіку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: