Трагедія в Броварах: тимчасово виконувати обов’язки Монастирського буде один із заступників

Трагедія в Броварах: тимчасово виконувати обов’язки Монастирського буде один із заступників
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський загинув внаслідок авіакатастрофи у Броварах
фото з відкритих джерел

Тимчасового виконувача обов'язків міністра внутрішніх справ призначать сьогодні на позачерговому засіданні уряду

Тимчасово виконувати обов'язки міністра внутрішніх справ буде один з заступників, хто саме – поки невідомо. Про це повідомляє Суспільне.

За нового очільника МВС має проголосувати Верховна Рада після того, як комітет Ради з правоохоронної діяльності узгодить кандидатуру, повідомив голова комітету Сергій Іонушас.

Тимчасового виконувача обов'язків міністра внутрішніх справ призначать сьогодні на позачерговому засіданні уряду, повідомила Суспільному прессекретарка прем'єра Шмигаля Тамара Гусейнова. Ним можуть обрати одного з п'яти заступників міністра.

Як відомо, унаслідок авіакатастрофи у Броварах загинуло керівництво МВС – міністр Денис Монастирський, перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Станом на 11 годину відомо про 18 загиблих, троє серед яких – діти.

Крім того, президент України Володимир Зеленський відреагував на жахливу трагедію, яка сьогодні сталася в Броварах Київської області. 

Нагадаємо, у Броварах біля дитсадка впав гвинтокрил. Уранці 18 січня на Київщині пролунав вибух. На об‘єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат. 

До слова, влада повідомила подробиці про падіння гвинтокрила. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу.

Читайте також: Поліція розшукує свідків авіакатастрофи у Броварах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: