У «Слузі народу» розповіли, коли підготують законопроєкт про референдум

У «Слузі народу» розповіли, коли підготують законопроєкт про референдум
Нардеп Олександр Корнієнко заявив, що законопроект про референдум з’явиться незабаром
Фото: Главком

Депутати працюють над системним законопроєктом щодо здійснення народовладдя

Фракція партії «Слуга народу» планує до кінця 2019 року зареєструвати у Верховній Раді законопроєкт щодо народовладдя, який, передбачатиме і процедуру проведення референдуму.

Про це сказав перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

«Зараз ми працюємо над системним законопроєктом щодо здійснення народовладдя... Це комплексне питання, яке треба розглядати і в сукупності з проектом «Держава в смартфоні», і з діджиталізацією... Цей законопроєкт точно не подаватиметься як альтернативний до проєкту «Батьківщини», тому що ми дійсно дещо по-іншому бачимо - це взагалі два різних тексти. Він (законопроєкт від «Слуги народу» - ред.) буде не просто про референдум, а більш широко про інструменти народовладдя і, зокрема, про референдум», - пояснив Корнієнко.

При цьому на уточнююче запитання, коли саме відповідний законопроєкт може буде зареєстрований у Верховній Раді, депутат уточнив, що, ймовірно, це може відбутися до кінця 2019 року.

«Я думаю, що найближчим часом, до кінця року ми будемо виходити на це рішення» - сказав він.

Раніше лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила про те, що закон про проведення всеукраїнського референдуму має бути розглянутий Радою у турборежимі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: