Закон про всеукраїнський референдум. Верховна Рада очікує рекомендацій міжнародних організацій

Закон про всеукраїнський референдум. Верховна Рада очікує рекомендацій міжнародних організацій
Засідання погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту

Законопроект про референдум буде внесений до парламенту найближчим часом

Перший віце-спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук заявив, що законопроект про всеукраїнський референдум буде внесений до парламенту найближчим часом.

Зараз парламент очікує на відгуки від окремих міжнародних організацій щодо цього документу, сказав він у ході засідання погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Руслан Стефанчук висловив надію, що найближчим часом Україна отримає «дуже важливий механізм, який спрямований на реалізацію статті 5 Конституції України».

Руслан Стефанчук повідомив також, що робоча група розпочала роботу над законопроектом про опозицію і взаємовідносини коаліції та опозиції. У п’ятницю, 15 травня, відбулося перше засідання робочої групи,  повідомив перший заступник голови парламенту та запросив колег долучитися до підготовки законопроекту.

За словами Руслана Стефанчука, за 30 років вже просто необхідно увалити закон, який регламентуватиме відносини між опозицією та більшістю.

Нагадаємо, що 18 травня Верховна Рада відновлює роботу після карантину й депутати розпочинають працювати відповідно до затвердженого календарного плану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: