Уряд відсторонив голову «Укртрансбезпеки»

Уряд відсторонив голову «Укртрансбезпеки»


Михайло Ноняк

Михайла Ноняка відсторонили від займаної посади та призначили службове розслідування

Кабінет міністрів України під час засідання відсторонив голову «Укртрансбезпеки» Михайла Ноняка від займаної посади. Про це написав заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк на своїй сторінці у соцмережі Facebook

«Щойно уряд схвалив подання міністра інфраструктури Володимира Омеляна і прийняв рішення про відсторонення керівника ДСБТ (Державна служба України з безпеки на транспорті) Михайла Ноняка від займаної посади і призначив відносно нього службове розслідування», - повідомив він.

Лавренюк має надію, що всі факти, які виявила антикорупційна перевірка, будуть ретельно вивчені.

«Міністерство і надалі готове надавати всі необхідні документи та сприяти проведенню об’єктивного розслідуванню - як службовому, так і всім тим кримінальним провадженням, які розслідуються правоохоронцями по фактам здирництва і зловживань керівництвом і рядом працівників ДСБТ», - уточнив він.

Нагадаємо, 6 квітня Міністр інфраструктури України Володимир Омелян вніс до Кабінету міністрів подання про звільнення голови «Укртрансбезпеки» Михайла Ноняка.

28 березня біля будівлі Верховної Ради України зібрались люди із закликами до глави парламенту Андрія Парубія не підтримувати Михайла Ноняка, керівника «Укртрансбезпеки».

На початку квітня активісти знову вимагали звільніти голову «Укртрансбезпеки», якого нібито покриває Парубій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: