Зеленський спочатку відправив міністра на вибори, а потім обурився, що той не приїхав до нього у Кривий Ріг

Зеленський спочатку відправив міністра на вибори, а потім обурився, що той не приїхав до нього у Кривий Ріг
Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак балотується в Раду по округу №124 у Львівській області

Семерак виконав вимогу закону, взявши відпустку на час проведення активної виборчої кампанії. Президенту це не сподобалося

Президент України Володимир Зеленський обурився тим, що міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак у п'ятницю, 12 липня, не приїхав на нараду з питань екологічної ситуації в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Як повідомляє «Інтерфакс», Семерак зараз знаходиться у відпустці через участь у  виборах. Таким чином міністр виконав вимогу закону, взявши відпустку на час проведення активної виборчої кампанії.

«Я сам безпосередньо знаю, що головна проблема в Україні - екологічна. І саме ця проблема зароджувалася і живе в Кривому Розі. Я хотів би сказати, що ми запросили, щоб ви зрозуміли рівень ставлення до цієї проблеми нашої команди і особисто президента, міністра екології, щоб він приїхав сюди, до нас. Ми всі приїхали, він не може, і дуже добре, що нас показують камери: він не зміг, тому що в нього передвиборча кампанія», - сказав Зеленський під час наради в Кривому Розі.

Президент звернувся до жителів Львівської області, щоб вони запам'ятали цей факт.

«Я думаю, що зараз я йому (Семераку. - ред.) дуже допоміг у Львівській області», - заявив він.

Зазначимо, що навесні Зеленський розпустив Верховну Раду та неодноразово критикував діючий склад Кабміну, обіцявши замінити міністрів.

Як відомо, Остап Семерак балотується на парламентських виборах 2019 року по мажоритарному виборчому округу №124 у Львівській області як самовисуванець. 

Нагадаємо, 12 липня Зеленський перебував із візитом на Дніпропетровщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: