Зеленський схвально хитав головою під час критики депутатом від ОПЗЖ курсу України (відео)

Зеленський схвально хитав головою під час критики депутатом від ОПЗЖ курсу України (відео)

Президенту сподобалась критика Олегом Волошиним попередньої влади

Президент Володимир Зеленський схвально хитав головою, під час запитання народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя!» Олега Волошина, в якому він розкритикував зовнішньополітичний курс України, «який максимально віддалив» Україну від миру.

Свою думку про зовнішньополітичний курс України Волошин висловив під час запитання до кандидата у міністри закордонних справ Володимира Пристайка.

«Ми всі чудово пам'ятаємо кульмінаційний момент дебатів Володимира Олександровича Зеленського з попереднім президентом, коли він промовив відому фразу: «Я не ваш опонент, я ваш вирок!». Це вирок винесли три чверті виборців України. Це був у тому числі вирок провальному попередньому зовнішньополітичному курсу. Саме тому курсу, який максимально віддалив нас від миру. Тому курсу, який посварив або заморозив відносини з багатьма нашими сусідами. Який заморозив відносини з великими державами – Китай, Індія, Бразилія. Натомість одна інша велика держава розвивала відносини у той спосіб, що відоме посольство на вулиці Танковій (посольство США у Києві - ред.) перетворилось на іншу Адміністрацію президента. Я знаю вас багато років, ви не просто були опонентом цього курсу, ви були одним з провідником цього курсу. Чи вважаєте ви, що у вас сьогодні мандат продовжувати цей курс?» – заявив Волошин.

Нагадаємо, під час першого засідання Ради IX скликання депутати зробили зауваження Дмитру Разумкову, що він хоче прийняти закон про депутатську недоторканність в цілому (голосувалось тільки за основу). Під час дискусії Володимир Зеленський втрутився і сказав депутатам: «Ну і сказав? Чого ви арьотє всьо врємя?».

За новий Кабмін проголосував 281 нардеп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: