Зеленський сьогодні відвідає Дніпропетровщину, де перевірить обіцяний Філатовим міст

Зеленський сьогодні відвідає Дніпропетровщину, де перевірить обіцяний Філатовим міст
Президент України Володимир Зеленський
Фото: Главком

Згідно із парі, укладеним між Зеленським та мером Дніпра, у разі недобудови мосту Філатов мав піти с посади

Президент України Володимир Зеленський 14 вересня перебуватиме з робочою поїздкою у Дніпропетровській області, де представить новопризначеного голову Дніпропетровської облдержадміністрації. Про це повідомила пресслужба глави держави.

«У Дніпрі глава держави представить новопризначеного голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Також президент ознайомиться з виконаними роботами з реконструкції автодорожнього мосту № 2», - йдеться в повідомленні.

Крім того, Зеленський візьме участь у відкритті турніру «Найсильніша людина України – 2019» та ознайомиться з результатами робіт з капітального ремонту елементів благоустрою скверу «Прибережний».

Як повідомлялось, 12 липня президент Володимир Зеленський і міський голова Дніпра Борис Філатов уклали парі щодо добудови Нового мосту за два місяці. Якщо споруду не добудують у зазначений термін, мер має піти з посади.

Центральний (Новий) міст - автомобільний міст, що зв'язує центр Дніпра з лівобережною частиною міста (вулицю Коцюбинського і Слобожанський проспект). Відкритий 5 листопада 1966 року; його довжина становить 1478 м, ширина - 21 м.

У 2017 році міськрада Дніпра закрила Новий міст на реконструкцію, яку планували завершити до кінця року. Під час ремонтних робіт неодноразово виникали скандали з підрядником, а кошторис зріс майже на третину.

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомляв, що порушено щонайменше сім кримінальних справ, які пов'язані з цим мостом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: