ЗМІ: Манафорт ухвалював таємні операції проти Тимошенко

ЗМІ: Манафорт ухвалював таємні операції проти Тимошенко
Пол Манафорт

Стосовно Тимошенко, за інформацією ЗМІ, планувалася кампанія поширення відеороликів, які порівнюнювали б її з п'яним Борисом Єльциним

Екс-очільник передвиборчої кампанії Трампа Пол Манафорт розробляв «чорну» медіа-стратегію для колишнього президента України Віктора Януковича. 

Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на The Guardian.

Зазначається, щопроект був розроблений, щоб підвищити рейтинг тодішнього президента України Віктора Януковича. Це було частиною багатомільйонного лобістського зусилля проведеного Манафортом.

Стратегія включала в себе редагування «Вікіпедії» з метою скомпроментувати опонетів Януковича. 

Планувалося створити «фейковий» аналітичний центр у Відні, який мав би поширювати інформацію про підтримку Януковича.

Також в межах стратегії планувався «медіа-бліц» для країн Європи і США та брифінги з правого американського ресурсу, що мали дискедитувати держсекретаря США Гілларі Клінтон. 

Стосовно лідерки опозиції Юлії Тимошенко, за інформацією ЗМІ, планувалася кампанія поширення відеороликів, які порівнюнювали б її з п'яним Борисом Єльциним. 

Спеціальний прокурор Роберт Мюллер, який розслідує справу щодо втручання Росії в американські вибори, обвинувачує Манафорта у «відмиванні прибутку» від його лобістської роботи в Україні, проведеної протягом десятиліття для Януковича та його політичної партії. 

Нагадаємо, 3 квітня справі про втручання РФ у вибори в США, де фігурує Манафорт, було винесено перший вирок.

1 березня повідомлялося, що колишній очільник виборчого штабу Трампа, політтехнолог Пол Манафорт відмовився визнавати себе винним у справі про втручання Росії у вибори США в 2016 році.

Як стало відомо 24 лютого, серед європейських політиків, яким колишній політтехнолог Партії регіонів і екс-глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт давав гроші, може бути колишній канцлер Австрії Альфред Гузенбауер. 

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер подав новий обвинувальний вирок, який стверджує, що Пол Манафорт у 2012 році таємно заплатив колишнім провідним європейським політикам за лобіювання уряду України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: