Діти українських захисників разом з Мариною Порошенко відвідали Музей науки (фото)

Діти українських захисників разом з Мариною Порошенко відвідали Музей науки (фото)
Марина Порошенко вважає, що відвідини музею комусь із дітей допоможе визначитися з майбутньою професією або знайти нове захоплення
Фото: Євросолідарність

У столичному Музеї науки діти експериментують, досліджують природні явища і навіть роблять перші відкриття

Голова постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Марина Порошенко у День захисту дітей запросила школярів з родин учасників війни проти російської агресії до Музею науки Малої академії наук.

У цьому музеї діти експериментують, досліджують природні явища і навіть роблять перші відкриття. Тож вони побували на цікавій і дуже пізнавальній екскурсії, а ще – отримали подарунки.

«День захисту дітей є одним із найстарших міжнародних свят. Його започаткували у 1949 після Другої світової війни на захист дітей, які залишилися без батьків або без даху над головою. На жаль, ці болісні проблеми залишаються актуальними і у сучасному світі, і діти, які постраждали від війни, потребують підтримки і уваги не тільки сьогодні, а і завжди», – говорить Марина Порошенко.

Вона нагадала, що вже сім років Україна потерпає від збройної агресії з боку Російської Федерації. «У нас з’явилися сучасні захисники, і нині зростають діти цих героїв. Саме тому ми сьогодні запросили відвідати Музей науки Малої академії наук, щоб весело провести час і отримати нові та цікаві знання», – говорить Марина Порошенко.

Можливо, комусь із них це допоможе визначитися з майбутньою професією або знайти нове захоплення – вважає голова Комісії Київради.

«Ми повинні пам‘ятати, що нове покоління українців ми виховуємо саме сьогодні», – резюмує Марина Порошенко.

Нагадаємо, Київський метрополітен підготував подарунки для дітей. Книжечки-розмальовки з правилами метро вручатимуть контролери.

Також сьогодні столичні поліцейські влаштували для дітей квест із затриманням злочинця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: