Міносвіти: усі першокласники безкоштовно отримають набори Lego

Міносвіти: усі першокласники безкоштовно отримають набори Lego
Конструктор Lego

The Lego Foundation безкоштовно забезпечить наборами усі перші класи протягом 2018-2019 року

Усі перші класи в Україні, що навчатимуться з 1 вересня 2018 року, безкоштовно отримають набори Lego, які допоможуть впроваджувати ігрові методи навчання.

Відповідний меморандум про взаєморозуміння було підписано між міністерством освіти і науки України та The Lego Foundation, інформує прес-служба відомства.

Документ передбачає, що The Lego Foundation безкоштовно забезпечить наборами усі перші класи (близько 17 тисяч шкіл з усієї України) протягом 2018-2019 року. Також компанія допоможе педагогам опанувати методики для ефективного використання конструкторів у навчанні.

Перша вантажівка з безкоштовними наборами Lego для 100 шкіл, що пілотують новий держстандарт, виїхала з Данії до України 20 березня.

Планується, що набори для 100 шкіл потраплять в Україну до 31 березня. Так, перші класи отримають набори «Шість цеглинок» для кожного учня та по набору Lego Play Box на кожен такий клас.

«Вчителі матимуть більше можливостей застосовувати пошукові методи навчання, стимулювати дітей до навчання у більш цікавий та належний для цієї вікової групи спосіб», – зазначила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

До слова, вінницькій вчитель може стати зіркою на телебаченні в Дубаї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: