SpaceX доправив на Міжнародну космічну станцію чотирьох астронавтів

SpaceX доправив на Міжнародну космічну станцію чотирьох астронавтів
Crew-7 стартував зі стартового комплексу 39A Космічного центру імені Кеннеді у Флориді 26 серпня
фото з відкритих джерел

Астронавти працюватимуть над науковими дослідженнями  

Космічний корабель SpaceX із чотирма астронавтами на борту успішно пристикувався до Міжнародної космічної станції у межах спільної місії з NASA. Про це повідомили у Національному управлінні з аеронавтики і дослідження космічного простору США.

«Стиковку підтверджено для Crew-7! О 16:16 годині космічний корабель Dragon з чотирма космічними мандрівниками на борту прибув до МКС», – сказано у повідомленні.

Crew-7 стартував зі стартового комплексу 39A Космічного центру імені Кеннеді у Флориді 26 серпня.

У NASA тоді повідомили, що ракета SpaceX Falcon 9 вивела на орбіту космічний корабель Dragon з астронавтом NASA Жасміном Могбелі, астронавтом ESA (Європейського космічного агентства) Андреасом Могенсеном, астронавтом JAXA (Японського агентства аерокосмічних досліджень) Сатоші Фурукавою та космонавтом Роскосмосу Костянтином Борисовим.

Передбачається, що Crew-7 проведе на МКС нові наукові дослідження. Експерименти включатимуть збір зразків мікроорганізмів ззовні космічної станції, перше дослідження реакції людини на різну тривалість космічного польоту та дослідження фізіологічних аспектів сну астронавтів.

Нагадаємо, індійська організація космічних досліджень і розробок (ISRO) показала перше фото Місяця, яке було зроблене після успішної посадки місії Chandrayaan-3 на супутник Землі.

Читайте також: Місяць знищив російську міжпланетну станцію «Луна-25»

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: