Відомий український мандрівник спрогнозував настання льодовикового періоду

Відомий український мандрівник спрогнозував настання льодовикового періоду
Мандрівник Сергій Гордієнко

Потепління – це головна передумова льодовикового періоду

На світ чекають серйозні кліматичні зміни. Глобальне потепління, котре зараз можна спостерігати – це головна передумова льодовикового періоду. Про це розповів  Сергій Гордієнко, експерт по виживанню, професійний мандрівник, під час конференції у прес-центрі «Главкома».

Сергій Гордієнко протягом шести місяців минулого року провів експедицію вздовж Чорноморського узбережжя. Цю подорож він здійснив на морському каяку. Така мандрівка була здійснена вперше у світі.

«У цій експедиції я натрапив  на водяні смерчі. Вони не великі, однак це ознака того, що ми стоїмо на порозі серйозних кліматичних змін», - говорить Гордієнко.

Також він зазначив, що потепління – це головна передумова льодовикового періоду.

«Ми наближаємося до наступного льодовикового періоду. Адже потепління-  це передумова настання льодовикового періоду», - зазначив професійний мандрівник.

Нагадаємо, нещодавно відомий український мандрівник та  історик завершив останню експедицію «Міст співдружності», яку здійснив морем на каяку. За 6 місяців експедиції Гордієнко подолав 4 тис. км.

На базі зібраних матеріалів буде виданий посібник по психології виживання людини в екстремальних умовах та  запуск авторського спецкурсу «Стратегія виживання людини в екстремальних умовах і ситуаціях

Раніше Главком повідомляв, що Україна з часом зможе вирощувати банани

Також глобальне потепління може призвести до збільшення в Україні «тропічних ночей»

В інтерв’ю кліматолог  зазначила, що ігнорування проблеми зміни клімату гірше за тероризм

Пропонуємо також переглянути запис прес-конференції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: