Садовий визнав, що Порошенко увійшов в історію… через львівське сміття і показав секретний документ

 Садовий визнав, що Порошенко увійшов в історію… через львівське сміття і показав секретний документ
Андрій Садовий запевняє, що на нього тиснуть за допомогою кримінальних проваджень

За словами львівського мера, президент думав, що знайшов кнопку, якою міг керувати «Самопоміччю»

Сьогодні мер Львова та кандидат у президенти Андрій Садовий оприлюднив документ, що нібито є угодою про перепідпорядкування фракції «Об’єднання «Самопоміч» Адміністрації президента в обмін на вирішення проблеми «львівського сміття».

Раніше в інтерв'ю «Главкому» Садовий заявив, що у нас всі партії мають чітку прогнозовану політику з точки зору президента.

«Тобто він знає, чого від кого можна очікувати, знає, яку кнопку можна натиснути. «Самопоміч» непідконтрольна», - заявив посадовець, натякаючи на те, що для нього  такою «кнопкою» є сміття.

Садовий підкреслив, що та кнопка для влади не спрацювала.

1_18

«Вони зробили блокаду, вони тиснули на мене, шантажували, але я не піддався на ці провокації. Ну, хто міг очікувати, що віце-спікер парламенту Оксана Сироїд, буде голодувати біля Адміністрації президента з головою фракції Олегом Березюком, з Тарасом Пастухом, в той час як Петро Олексійович поїде на зустріч до Трампа. Хто міг очікувати, що Філарет, Святослав, іудеї, протестанти напишуть листа до президента про те, щоб зупинити сміттєву блокаду Львова», - розказав Садовий.

Він додав, що й сам був здивований, коли у нього була навесні зустріч з мером Нью-Йорка Біллом Де Блазіо і він його спитав: як ти вижив в сміттєвій блокаді?

«Цей кейс відомий сьогодні на весь світ, Петро Олексійович увійшов в історію. І думаю, що цей кейс будуть на багатьох факультетах політології студентам наводити в приклад, як політтехнологію», - зазначив львівський голова.

Як відомо, 8 січня Центральна виборча комісія зареєструвала мера Львова Андрія Садового кандидатом у президенти України.

Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: