Колишня заступниця Супрун назвала прізвище людини, яка насправді сьогодні керує українською медициною

Колишня заступниця Супрун назвала прізвище людини, яка насправді сьогодні керує українською медициною
Михайло Радуцький вирішує долю всієї української медицини, - Стефанишина

Депутатка Стефанишина вважає, що міністр охорони здоров'я Скалецька - несамостійна

Народний депутат з фракції «Голос», член парламентського комітету з питань охорони здоров’я, ексзаступниця міністра охорони здоров’я Ольга Стефанишина стверджує, що всією українською медициною зараз керує голова парламентського комітету з питань охорони здоров’я Михайло Радуцький.

Зокрема, депутатка в інтерв’ю «Главкому» наголосила, що після того, як 24 листопада очільник Національної служби здоров’я Олег Петренко написав заяву на звільнення, вона на засіданнях комітету піднімала питання щодо помилковості та недоцільності звільнення «одного з лідерів медичної реформи». Проте, за словами Стефанишиної, «толку від того не було».

«Долю всієї української медицини зараз вирішує Радуцький», - запевняє Стефанишина.

Депутатка наголосила, що попри все має на меті зробити све, щоб медична реформа продовжилася. «І щоб ніхто не думав, що він може в ручному режимі ламати реформу, повертати старі корупційні схеми або допускати до керівництва сумнівних одіозних персон однією рукою, а іншою – доводити реформаторів до звільнення», - підкреслила Стефанишина.

Раніше повідомлялося, що Радуцький заявив, що існують особливості лікування «у представників різних рас». 

Нагадаємо, Радуцький пройшов у парламент від партії «Слуга народу», він є засновником мережі приватних клінік «Борис», але перед походом у політику продав цей бізнес.

Відразу після обрання його називали найімовірнішим претендентом на посаду керівника МОЗ,  але він відмовився, «тому що більше користі принесе в парламенті».

29 серпня Верховна Рада призначила Зоряну Скалецьку міністром охорони здоров'я.

Читайте більше: 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: