Міністр Немчінов прокоментував інформацію про те, що він є кумом голови уряду

Міністр Немчінов прокоментував інформацію про те, що він є кумом голови уряду
Олег Немчінов і Денис Шмигаль знайомі з 2005 року

Якби прем’єр мене покликав у куми, я не відмовився б, - Немчінов

Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов розповів в інтерв’ю «Главкому», що теперішній прем’єр-міністр Денис Шмигаль йому не кум.

«Ні, він не хрещений мого сина, а я не хрестив його доньку. Я маю трьох похресників, трьох похресниць і маю сина. Тобто в мене сім пар кумів, але Дениса Анатолійовича, на жаль, серед них немає. Якщо буде така честь, і він мене покличе, або в мене буде відповідна можливість, то це буде велике щастя. Тут ви можете поставити кілька «смайликів», - сміється Немчінов.

Міністр Кабінету міністрів підтвердив інформацію про те, що знайомий з теперішнім прем’єром з 2005 року. «Ми дійсно працювали разом у Львівській облдержадміністрації. Я був начальником головного Управління промисловості. А Денис Анатолійович був начальником головного Управління економіки. До речі, свого часу, у 2009 році ми переживали те ж саме, що й зараз, лише у менших масштабах – атипова пневмонія, свинячий грип і все інше», - зазначив Немчінов.

Урядовець повідомив, що у 2014 році отримав пропозицію працювати в ДП «Видавничо-сервісний центр». «На той момент, коли я заходив на цю посаду, Денис Анатолійович працював у головному управлінні Міндоходів Львівської області. Але там ми разом пропрацювали буквально декілька днів. Що стосується моїх здібностей: мені ж він не запропонував  у Міністерство молоді і спорту (сміється), де я свого часу був держсекретарем. Думаю, що Денис Анатолійович просто знав мій попередній досвід роботи і мене, як менеджера і управлінця», - сказав Немчінов.

Що ж до соціального статусу своїх кумів, то Немчінов розказав, що один з них професійний тренер, інший – віце-президент ІТ-компанії. «Також є кум заступник директора ліцею. Ще один – приватний підприємець. Інший працює за кордоном. Кого забув? Маю ще кума фермера. Хресний мого малого – військовий, учасник бойових дій, служить з 1998 року, бойовий офіцер. Які б фейки про мене не розповсюджували, мені завжди було приємно, коли мене кликали бути хрещеним. Сприймав це як велику честь, і, чесно, якби Денис Анатолійович мене покликав, то не відмовився б (сміється)», - ще раз зауважив Немчінов.

Читайте більше:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: