Карантин у Києві: де і скільки осіб перебувають на обсервації у столиці

Карантин у Києві: де і скільки осіб перебувають на обсервації у столиці
Кияни, які повернулися з-за кордону, проходять обсервацію у визначених містом закладах

Людей розмістили у двох закладах

Станом на 6 травня, у Києві на обсервації в закладах, що підготувало місто, перебувають 85 людей. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Це – особи, які повертаються з-за кордону. Тільки минулої доби аеропорт «Бориспіль» прийняв кілька рейсів. Більша частина людей, які прибули в Україну, перебувають на двотижневій самоізоляції вдома. Для контролю її дотримання використовують додаток «Дій вдома». А частина людей – на обсервації на базах столиці», - сказав Кличко.

Він повідомив, що 74 людини перебувають в санаторії «Жовтень». Це – українці, що прибули з Маямі, Ніцци та Італії. Та 11 осіб – у конгрес-готелі «Пуща».

Більшість людей, які перебувають на обсервації в Києві - це українці. Також є громадяни Швеції, Франції, Великобританії, Італії та Кіпру.

«Зазначу, що киянам, які потрапили на обсервацію в інших регіонах України, міська влада забезпечує повернення в столицю. Цього понеділка 18 киян повернулися додому з Одеси після двох тижнів обсервації», - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, у столиці продовжує працювати Моніторинговий центр з протидії розповсюдженню Covid-19. Фахівці центру надають рекомендації або необхідну допомогу. Зокрема, й емоційну чи психологічну підтримку.

Як повідомлялося, станом на ранок 6 травня, у Києві підтверджено 1651 випадок Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 68 осіб. Зокрема, 17 випадків захворювання виявлено у Києво-Печерській лаврі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: