На «Укрзалізниці» розгорівся скандал: військового відмовились обслуговувати українською

На «Укрзалізниці» розгорівся скандал: військового відмовились обслуговувати українською

Військовослужбовець ЗСУ хоче домогтися звільнення співробітниці «Укрзалізниці», яка відмовилась обслуговувати його українською

Фото: facebook/Ukrzaliznytsia

Соцмережі обговорюють новий мовний скандал в потязі «Укрзалізниці»

Соцмережі активно обговорюють інцидент, що виник у потягу «Миколаїв — Івано-Франківськ», де військовослужбовець ЗСУ вимагав притягнути до відповідальності співробітницю потяга, що відмовилась обслуговувати його державною мовою.

Відео інциденту було оприлюднено в Facebook. На ньому військовослужбовець скаржиться начальнику потяга на співробітницю вагону-ресторану.

«У вас в ресторані працює співробітник, який зовсім не володіє державною мовою. Я її попросив, щоб вона пропонувала свої товари українською мовою, а вона каже, що «У них в Николаеве все так говорят», - зазначив пасажир. Він також затребував у керівництва назвати ім'я та прізвище співробітниці. Військовий має намір домогтися її звільнення.

«У мене таке враження, що мене в ГУЛАГ везуть, це ж мороз по шкірі», - зазначив він у відео.

Скандальне відео, опубліковане в п'ятницю, активно обговорюють користувачі Facebook, воно зібрало вже майже 60 тисяч переглядів. У позиції військовослужбовця знайшлися як прихильники, так і противнки.

Нагадаємо, у вагоні потягу «Одеса-Чернівці» 8 січня знайшли мертву жінку віком близько 60 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: