«Народний фронт» вимагає застосувати персональні санкції до двох телеканалів

«Народний фронт» вимагає застосувати персональні санкції до двох телеканалів
За словами Максима Бурбака, його фракція підтримала звернення до РБНО щодо запровадження санкцій проти юридичних осіб «112 Україна» і «NewsOne»

Керівник фракції «Народний фронт» заявив, що вчора в ефірі одного з телеканалів транслювали черговий фейк проти нього та представників «Народного фронту»

Фракція «Народний фронт» звертається до президента України з проханням розглянути на засіданні РНБО постанову Верховної Ради «Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» щодо проросійських телеканалів «112 Україна» і «NewsOne». Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

Бурбак заявив, що вчора в ефірі одного з цих з телеканалів транслювали черговий фейк проти нього та представників «Народного фронту».

«Вчора один з підконтрольних Кремлю і Медведчуку, так званих, телеканалів вилив проти мене низькопробний інформаційний бруд. Нічого іншого «Народний фронт» від телеканалу Путіна-Медведчука не очікував. Але «Народний фронт» ніколи не піде на компроміси з тими, хто займається пропагандистською підривною роботою проти нашої країни», - підкреслив Максим Бурбак.

За словами Бурбака, його фракція підтримала звернення до РБНО щодо запровадження санкцій проти юридичних осіб «112 Україна» і «NewsOne».

«Вкотре закликаємо членів фракції БПП та представників інших державницьких сил бойкотувати телеканали Путіна-Медведчука – «112 Україна» і «NewsOne» - та не відвідувати їхніх ефірів. Звертаємось до президента нарешті розглянути на засіданні РНБО відповідну постанову Верховної Ради», - заявив Максим Бурбак.

Він також наголосив, що «Народний фронт» неодноразово вимагав відсторонення Медведчука від переговорів, де він нібито представляє Україну.

«Ми неодноразово вимагали відсторонення Медведчука від участі у Тристоронній контактній групі, припинення його безперешкодних перельотів до Москви під прикриттям звільнення українських заручників, а насправді для отримання чергових інструкцій від Путіна для реалізації реваншистських планів в Україні. Наша фракція систематично закликає СБУ розслідувати діяльність Медведчука як координатора проросійського реваншу і контрреволюції в Україні. Москва роками методично працює над дискредитацією найбільшої державницької політичної сили - партії «Народний фронт» та її лідерів», - наголосив Максим Бурбак.

«До речі, «112-му каналу» також доведеться відповідати за брехню, яку вони поширюють за вказівкою їхніх кремлівських роботодавців. Досить безкарно поширювати в Україні неправду і ворожу пропаганду», - додав керівник фракції «Народний фронт».

Нагадаємо, Нацрада оштрафувала три телеканали через недостатню кількість української в ефірі.

Як повідомлялося, Нацрада позачергово перевірить Newsone за карту України без Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: