Нацкорпус зібрався мітингувати під Офісом президента, поліція на чатах

Нацкорпус зібрався мітингувати під Офісом президента, поліція на чатах
Офіс президента посилено охороняє поліція
Фото Главком

Представники Національного Корпусу та ветерани з’їхалися на протест з усієї країни

Представники «Національного корпусу» о 13-й годині почали збиратися на Майдані Незалежності в Києві, щоб піти мітингувати під Офіс президента, який посилено охороняє поліція.

Про це повідомляється на сайті Нацкорпусу.

«Наші колони формуються на Майдані Незалежності, і скоро ми почнемо рух до Офісу Президента. Сьогодні тут збираються ветерани, громадські діячі, волонтери, небайдужі до долі власної країни громадяни.

Йдемо до ОП, щоб дати зрозуміти владі: нас не зламати репресіями, тиском, сфабрикованими політичними справами. Ми не допустимо реалізації зрадницьких домовленостей та капітуляції країни перед Кремлем», - йдеться у повідомленні Нацкорпусу.

Фото сайту НацкорпусуФото сайту Нацкорпусу

Офіс президента України взято Національною поліцією під посилену охорону через запланований мітинг партії «Національний корпус».

«Збираємося о 12:30 на Майдані та йдемо на Банкову до Офісу президента. Підтягуйтесь!», - йдеться в запрошенні на телеграм-каналі засновника і першого командира добровольчого полку «Азов», а нині очільника політичної партії «Національний корпус» Андрія Білецького.
За його словами, сьогоднішню акцію буде спрямовано «проти переслідування ветеранів, патріотів та капітуляційної політики «зелено» влади».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: