Померла акторка та телеведуча Руслана Писанка

Померла акторка та телеведуча Руслана Писанка
Руслана була улюбленицею публіки
фото з відкритих джерел

Писанки не стало під час перебування в Німеччині

Не стало відомої телеведучої Руслани Писанки. Акторка та телеведуча померла у Німеччині, де у неї діагностували важку хворобу. Їй було 56 років.

«Велика війна змусила поїхати у Німеччину. Там лікарі діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала», – йдеться у повідомленні колег Писанки.

Руслана Ігорівна Писанка (Писанко) – українська актриса та телеведуча. Справжнє прізвище Писанко, яке вказано у титрах фільму «Кілька любовних історій».

Народилася 17 листопада 1965 року у Києві в сім'ї кінооператора Ігоря Миколайовича Писанка, Лауреата премії Шевченка у 1973 році за документальний фільм «Радянська Україна».

2006 року брала участь в українському телепроєкті «Танці зі зірками».

У 2010 році брала участь у телепроекті «Зірка+Зірка» на «1+1» співала у дуеті з українським оперним та естрадним співаком Володимиром Гришком.

У 2017 році бере участь у сьомому сезоні «Зважені та щасливі» на «СТБ» як сімейна пара з чоловіком Ігорем Ісаковим.

Останнім часом вела програму «Погода від Руслани Писанки» на радіостанції «Ретро FM Україна» та шоу на 1+1 «Твій День».

Нагадаємо, у віці 85 років життя помер знаменитий литовський актор Регімантас Адомайтіс.

30 травня на 79 році життя відійшов у вічність відомий український поет і прозаїк, перекладач, актор, ведучий літературних програм Національної радіокомпанії України Василь Довжик.

23 червня стало відомо про смерть російського співака, який здобув популярність у радянські часи, колишнього соліста групи «Ласковий май» Юрій Шатунов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: