Псевдовибори в так званих «ЛНР» і «ДНР» опинилися під загрозою зриву

Псевдовибори в так званих «ЛНР» і «ДНР» опинилися під загрозою зриву

На тлі повного виборчого фарсу в окупованих Донецьку і Луганську ширяться чутки про мінування виборчих дільниць

Незаконні вибори голів «ЛНР», «ДНР» і депутатів «Народної ради», які заплановані на 11 листопада 2018 року, знаходяться на межі зриву через неспроможність очільників самопроголошених республік забезпечити належну явку виборців та через поширення інформації в суспільстві про проведення масових терористичних актів на виборчих дільницях під час голосування. Про це повідомляє Upmp.news.

Зазначається, що влада так званих «ЛНР» і «ДНР» не має підтримки серед «громадян» власних республік. За чотири роки існування невизнаних держав у мешканців тимчасово непідконтрольних Україні територіях розвіялись будь-які ілюзії щодо щасливого майбутнього молодих республік.

Працівників  бюджетної сфери під загрозою звільнення змушують іти на вибори, аби хоч якось показати «демократичний» виборчий процес.

На тлі повного виборчого фарсу в окупованих Донецьку і Луганську ширяться чутки про мінування виборчих дільниць. Громадяни «ДЛНР» бояться того, що російськими кураторами підготовлений «московський» сценарій проведення виборів. Люди пам’ятають ніч 8 вересня 1999 року, коли були підірвані житлові будинки в Москві, в результаті яких,за офіційними даними загинуло 100 осіб. Завдяки підривам житлових будинків в містах Буйнакск, Москві і Волгодонську, які були проголошені терористичними актами, проте на сьогодні достеменно відомо, що це таємна операція російських спецслужб, вдалося підняти рейтинг В. Путіна і забезпечити йому перемогу на президентських виборах.

Видання Upmp.news наголошує на тому, що МГБ ДНР вже готує підґрунтя своїх злочинних дій на виборчих дільницях самопроголошених республік, наперед звинувачуючи у цьому українську владу.

 Читайте також статтю «Главкома»: Донбасу не залишили вибору

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: