Суд зобов’язав Гордона та Бутусова вибачитися за інформацію про російський паспорт Пальчевського

Суд зобов’язав Гордона та Бутусова вибачитися за інформацію про російський паспорт Пальчевського
Андрій Пальчевський працював ведучим на телеканалах «Інтер», «Перший національний» і «Прямий»

Суд ухвалив стягнути з Гордона та Бутусова на користь Пальчевського 1816 грн

Шевченківський районний суд Києва визнав недостовірною інформацію про російське громадянство екс-кандидата на посаду мера Києва Андрія Пальчевського, яку раніше поширили журналіст Дмитро Гордон та головний редактор інтернет-видання «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов. Про це з посиланням на рішення суду повідомило агентство «Інтерфакс-Україна».

«Фотокопія відповідного рішення суду від 12 грудня, яким позов Пальчевського до Бутусова та Гордона щодо захисту честі, гідності й ділової репутації задоволено повним обсягом, є у розпорядженні агентства «Інтерфакс-Україна».

Рішенням суду Бутусов і Гордон зобов'язані розмістити на своїх медіа-ресурсах – інтернет-порталі «Цензор.НЕТ» та YouTube-каналі відповідно – спростування інформації про російське громадянство Пальчевського. Також ухвалено рішення стягнути з них на користь Пальчевського 1 816 грн», – написало видання.

Нагадаємо, відповідні матеріали Юрій Бутусов та Дмитро Гордон опублікували відповідно 22 та 23 жовтня 2020 року, напередодні місцевих виборів, в яких Андрій Пальчевський брав участь як кандидат на посаду міського голови і як лідер партії «Перемога Андрія Пальчевського».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: