У Мілані прихистили двох українців, які кілька днів жили на вокзалі

У Мілані прихистили двох українців, які кілька днів жили на вокзалі

У Мілані допомогли двом українцям, які опинилися без засобів для існування

Маріанна Сороневич переконана, що робити добро у час епідемії коронавірусу, можливо

Редакторка «Української газети в Італії» Маріанна Сороневич розповіла, що в Мілані допомогли двом українцям, які опинилися без  засобів до існування і жили на вокзалі.

Про це Маріанна Сороневич повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Творити добро під час епідемії коронавірусу. Це можливо», – написала Маріанна Сороневич.

Маріанна розповіла, що сама сьогодні вийшла з дому, порушивши карантин, щоб подарувати захисні маски румуну, який працює вантажником у супермаркеті Євроспін, поблизу її  дому. «Сьогодні вранці побачила, що замість маски він мав пов'язку, пошиту із махрового рушника», – зазначила Сороневич. 

«Захоплююся жестом відеоблогера Віталія Карпіка, який забрав із вокзалу у Мілані двох українців, які приїхати в Італію на роботу по безвізу, але через карантин залишилися без засобів для існування і кілька днів жили на вокзалі. А ще більше захоплююся українцями у Мілані, які прихистили цих двох, потенційно хворих на коронавірус у своєму домі», – написала Сороневич.

Нагадаємо, від коронавірусу в Італії протягом минулої доби, 25 березня, померли 683 людини, загальна кількість смертей досягла 7503. Із початку епідемії видужали 9362 людини. При цьому дуже висока кількість - 1036 людей - одужали протягом останніх 24 годин. Такі дані оприлюднив Департамент цивільного захисту Італії. Від початку пандемії в Італії коронавірус діагностували у 74 386 осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: