Заважала спати: на Одещині місцеві жителі «розправилися» з сиреною (фото)

Заважала спати: на Одещині місцеві жителі «розправилися» з сиреною (фото)
У Теплодарі жителі багатоповерхівки задули монтажною піною сирену повітряної тривоги
фото Telegram-канал Офіційний Теплодар

На Одещині місцеві «втомилися» від звуків повітряної тривоги під час російських атак, тож вирішили вивести з ладу сирену, яка їх видає

У місті Теплодар на Одещині невідомі задули монтажною піною сирену повітряної тривоги на даху однієї з багатоповерхівок. Ймовірно, це зробили місцеві жителі, яким «заважали гучні звуки», повідомляє Telegram-канал «Офіційний Теплодар».

Пошкоджена система оповіщення була однією з перших встановлених на початку повномасштабної війни, йдеться у дописі. Вона була придбана «своїми силами» і раніше сирену вже намагалися спалити.

Читайте також: Боєць ЗСУ наводив російські ракети по позиціях Сил оборони на Донеччині

«Вже був випадок підпалу, але фахівцям вдалося відновити. Це черговий випадок мародерства, і, на жаль, знову мешканцями нашої громади. Ми розуміємо, що багато хто втомився, когось дратує, інші навпаки приходять і скаржаться, що не чути. Але війна триває. І поки вона продовжується – ми не маємо права її відключати», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вихідці з Кавказу готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одещині

Зазначається, що виведення сирени з ладу особливо проблематичне для Теплодара, оскільки більшість населення міста — люди похилого віку, які не мають сучасних гаджетів. Тому сирена для них єдиний спосіб оповіщення про небезпеку з повітря.

Як повідомлялося, уніч на 9 квітня російські загарбники спрямували декілька хвиль ударних БпЛА типу Shahed-131/136 по південних регіонах.  сили протиповітряної оборони знищили один безпілотник над Одещиною. Через падіння уламків збитого дрона в Одеському районі пошкоджено приватний двір, обірвало лінію електропередач. Люди не травмувались. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня.

Триває 776-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 56 бойових зіткнень.

Загалом, ворог завдав чотири ракетних та 97 авіаційних ударів, здійснив 92 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: