Директор групи East Europe Petroleum заперечує причетність Фукса до компанії

Директор групи East Europe Petroleum заперечує причетність Фукса до компанії
Російсько-український бізнесмен Павло Фукс 

«Документи підтверджують, що Павло Фукс не власник компанії», - сказала Мартиненко

За компанією East Europe Petroleum, якій нещодавно вдалося розширити спеціальні дозволи на видобуток вуглеводнів на перспективних родовищах у Полтавській області, стоять непублічні бізнесмени, але не Павло Фукс, якого ЗМІ вважають афілійованим у компанії. Про це заявила директор групи EEP Марія Мартиненко в інтерв'ю виданню LB.ua

Директор групи EEP також заперечила, що Павло Фукс є власником компанії.

Директор групи EEP Марія Мартиненко не заперечила, що особисто знайома з Павлом ФуксомДиректор групи EEP Марія Мартиненко не заперечила, що особисто знайома з Павлом Фуксом

«У компанії є власники-засновники, це НАК «Надра України» і Hartlog Limited, структура прозора. З огляду на правові вимоги, Hartlog Limited проходив верифікацію кінцевого власника. Документи по верифікації підтверджують, що Павло Фукс не є власником компанії», - сказала Мартиненко.

На питання про те, хто все-таки сьогодні володіє компанією, директор групи EEP відповіла: «Я точно можу сказати, що це не ті люди, яких ви перерахували (Павло Фукс, Едуард Ставицький - ред.). Документи підтверджують, що це не публічні персони, ви можете це перевірити у відкритих реєстрах».

Особисте знайомство з Фуксом директор групи EEP заперечувати не стала.

«Ми вели переговори з різними інвесторами, в тому числі, з Павлом Фуксом, але не домовилися», - сказала Мартиненко.

Крім того, вона зазначила, що компанія потребує додаткового фінансування, отже, EEP все ще перебуває в пошуку нових інвесторів.

Недавнє рішення Полтавської облради про видачу спец. дозволів компанії Мартиненко пояснила не заступництвом Павла Фукса, як сьогодні вважають ЗМІ, а прагматизмом органу місцевого самоврядування.

«Було б дивно, якби депутати проголосували проти інтересів громади. Ми виконали взяті на себе зобов'язання за договорами соціального розвитку регіону і сплатили понад 10 млн. грн. до бюджету Полтавської області. Як наслідок, місцеве самоврядування, а по суті місцева громада, отримали додаткові кошти на соціальні потреби», - говорить директор групи EEP.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: