Фахівець розповів, на що зараз витрачають гроші українці

Фахівець розповів, на що зараз витрачають гроші українці
Більшість українців віддає перевагу найдешевшому ціновому сегменту. Це означає, що у людей закінчуються гроші

Глава Асоціації постачальників торговельних мереж розповів, який сегмент товарів є найпопулярнішим в українців

Українці вибирають найдешевші продукти. Про це розповів Олексій Дорошенко, голова Асоціації постачальників торговельних мереж, в ефірі каналу «Україна 24».

«Попит на найдешевші товари – це тренд останніх шести років, якщо ми вибираємо на сьогодні дешевше, ніж було раніше. Це, на жаль, говорить про те, що більшість українців віддає перевагу найдешевшому ціновому сегменту. Це означає, що у людей закінчуються гроші, багато хто живе на кредитні ліміти карток. Попит на всі інші товари в рази впав. На одяг, на те, що продається в інтернеті й т.д., тому можна говорити саме про попит на продукти харчування. Все інше померло», – сказав він.

У квітні, за словами експерта, бачимо тенденцію, коли більшість продуктів харчування подешевшало саме через те, що держава взялася за них.

«Росли в ціні тільки овочі, фрукти, ягоди, які не могли потрапити через ринки до споживачів», – додав Дорошенко.

Нагадаємо, більшість продовольчих ринків в Україні, незважаючи на дозвіл Кабінету міністрів, так і не відновили свою роботу, українські фермери продовжують нарощувати збитки через обмеження на ринку збуту продукції

Як повідомлялося, високі ціни на томати в Україні стимулювали імпортерів до закупівель більш дешевої продукції з Польщі, Туреччини, Бельгії та Нідерландів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: