Фонд держмайна відмовився від великої приватизації до стабілізації економіки

Фонд держмайна відмовився від великої приватизації до стабілізації економіки
Мала приватизація не зупинятиметься на час кризи, - Сенниченко

Підготовка підприємств до залучення інвесторів продовжується і проводяться аудити та розробка маркетингових матеріалів для виставлення на аукціони обєктів одразу після кризи, - голова ФДМ

В Україні зупинена приватизація великих підприємств до стабілізації на фінансових ринках. Про це написав голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначив Сенниченко, підготовка підприємств до залучення інвесторів продовжується і проводяться аудити та розробка маркетингових матеріалів для виставлення на аукціони обєктів одразу після кризи.

«В умовах світової економічної турбулентності, спричиненою епідемією COVID-19, наразі приймаємо рішення утриматися від виставлення на приватизаційні аукціони об’єкти великої приватизації та державні підприємства до стабілізації ситуації на фінансових ринках», - написав він.

Водночас мала приватизація не зупинятиметься на час кризи. «Тисячі невеликих об’єктів малої приватизації: лазні, гаражі, занедбані будиночки, непрацюючі об’єкти, незавершене будівництво - це об’єкти для інвестицій малого та середнього бізнесу, об’єкти для інвестування заощаджень», - написав він.

«Малу приватизацію активно реалізуємо. Велику – готуємо», - додав Сенниченко.            

Нагадаємо, раніше голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко заявив, що незважаючи на карантин в Україні, Фонд держмайна не буде переносити велику та малу приватизацію.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: