Клієнти «Закарпатгаз Збуту» отримали швидку реєстрацію в Особистому кабінеті

Клієнти «Закарпатгаз Збуту» отримали швидку реєстрацію в Особистому кабінеті

Станом на 27 березня у сервісі «Особистий кабінет» зареєстровано понад 86 тисяч споживачів

Для споживачів газу в Закарпатській області стала доступною експрес-реєстрація на сайті 104.ua, де в Особистому кабінеті можна дистанційно передавати показники лічильника газу та сплачувати за газ. Ідентифікація клієнтів відбувається за номером мобільного телефону, що значно спростило процес реєстрації на сайті.

Станом на 27 березня у сервісі «Особистий кабінет» зареєстровано понад 86 тисяч споживачів із Закарпаття. Для реєстрації достатньо зателефонувати до Контакт-центру на номер 067-01-03-104 і повідомити оператору номер особового рахунку (зазначено у квитанції кожного клієнта).

Після дзвінка Особистий кабінет буде створений автоматично, а на мобільний телефон клієнта надійде повідомлення з паролем для входу. Заходити у Особистий кабінет слід через кнопку «Вхід» на сайті 104.ua за допомогою телефону або персонального комп’ютера. Далі необхідно ввести логін і пароль, вказані в смс.

«Сучасні онлайн-сервіси допомагають вирішувати безліч питань дистанційно. Такі переваги уже оцінили понад 86 тисяч клієнтів і було б добре, аби ця кількість зростала. Адже в умовах карантину вирішення питань за допомогою безконтактних онлайн-сервісів — обов’язок компаній», — прокоментувала директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

За допомогою Особистого кабінету клієнти можуть передавати показання лічильника, безпечно та просто сплатити за спожитий газ, завантажити рахунки, відстежувати власне споживання та витрати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: