Соратник Коломойського обіцяє добудувати дніпровський аеропорт без Філатова

Соратник Коломойського обіцяє добудувати дніпровський аеропорт без Філатова

Аеропорт у Дніпрі побудують, запевнив голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник 

 

Голова облради Святослав Олійник ми побудуємо злітну смугу за кошти області

Голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник в інтерв’ю «Главкому» заявив, що аеропорт у Дніпрі буде побудований без участі мера Дніпра Бориса Філатова.

Олійник назвав скаргу Філатова про те, що з фінансуванням аеропорту влада знову всіх кинула, класичним прикладом авантюризму, – бо мер не має жодного відношення до аеропорту.

«Аеропортом займаються народні депутати-мажоритарники і губернатор. Аеропорт буде побудований взагалі спокійно без Філатова, і ми з урядом контактуємо з цього приводу. Була ситуація з секвестром бюджету, коли, за нашої згоди, зняли частину грошей з будівництва аеропорту за умови, що потім їх повернуть. Зараз йде проєктування, яке раніше серпня не закінчиться, але воно профінансоване», – зазначив Олійник.

Голова Дніпропетровської облради запевнив, що аеропорт буде готовий. «Ми запропонували уряду, щоб він передав у комунальну власність злітну смугу, і ми її побудуємо самостійно за обласний кошт, а не за гроші спеціальних позик», – сказав Олійник.

Нагадаємо, 19 червня 2019 року депутати Дніпровської міської ради звернулися до Зеленського з проханням виділити на реконструкцію існуючого аеропорту або будівництво нової злітно-посадкової смуги 2,7 млрд грн

Мер Дніпра Борис Філатов 17 жовтня 2019 року оприлюднив сторінку проєкту державного бюджету, в яокму йдеться про те, що на фінансування робіт з модернізації Міжнародного аеропорту «Дніпро» пропонують виділити 1 млрд грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: