У Львові відтермінували відкриття перукарень, салонів краси і магазинів одягу

У Львові відтермінували відкриття перукарень, салонів краси і магазинів одягу
З 11 травня у Львові будуть відкриті для відвідування парки, сквери та спортивні майданчики для індивідуального заняття спортом, - мер

Рішення про роботу перукарень, салонів краси і магазинів одягу буде прийняте на позачерговому засідання міськради 12 травня

Мерія Львова відтермінувала відновлення роботи перукарень, салонів краси, магазинів одягу і взуття в зв’язку зі зростанням захворюваності Covid-19. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

«12 травня ми скликаємо позачергове засідання комісії. Тоді приймемо рішення про роботу перукарень, салонів краси і можливість продажу одягу і взуття. Відстрочка певних дозволів пов’язана зі збільшенням кількості захворювань Covid-19 у Львові і області», — написав Садовий.

Разом з тим, з 11 травня у Львові будуть відкриті для відвідування парки, сквери та спортивні майданчики для індивідуального заняття спортом. Також буде відновлена торгівля промисловими групами товарів, крім одягу і взуття.

«Всі магазинчики з господарським та іншими товарами працюватимуть. Так розвантажимо наплив покупців з великих торгових центрів. Також запрацюють літні тераси кафе та ресторанів. Треба розуміти, що всі ці речі можливі лише при строгому дотриманні протоколів», — написав Садовий.

Раніше Кабмін продовжив карантин в Україні до 22 травня, однак з деякими послабленнями, які почнуть діяти з 11 травня.

Після 11 травня буде використовуватися інструмент адаптивного регіонального карантину.

Як повідомлялося, 8 травня на Львівщині загострилася ситуація із захворюванням на Covid-19. За минулу добу виявлено 65 нових інфікованих.

Загалом на сьогодні у Львові та на Львівщині підтверджено 660 випадків інфікування коронавірусом, з них 18 — летальні. Напередодні повідомлялось про 595 хворих.  

До  відома, в Україні станом на 8 травня 14195 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 361 летальний, 2706 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 504 нові випадки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: