Укрзалізниця відкрила для своїх співробітників гарячу лінію щодо коронавірусу

Укрзалізниця відкрила для своїх співробітників гарячу лінію щодо коронавірусу
Співробітники компанії можуть звернутися на гарячу лінію з будь-яких питань, що стосуються організації роботи під час карантину

Завдяки гарячій лінії для наших працівників ми хочемо налагодити швидку комунікацію для вирішення нагальних проблем та підтримати залізничників, - керівник АТ «Укрзалізниця»

Укрзалізниця відкрила для працівників гарячу лінію щодо коронавірусу. Про це йдеться на сайті підприємства.

Зазначається, що всі співробітники компанії можуть звернутися з будь-яких питань, що стосуються організації роботи під час карантину, а також залишити свої побажання та зауваження за номером 0 800 503 111. Усі дзвінки безкоштовні.

«У реаліях сьогодення залізничники виконують свої обов’язки з організації та виконання вантажної роботи і евакуації громадян із-за кордону. Праця в умовах карантину посилює відповідальність за дотримання умов власної безпеки персоналу та безпеки залізничних перевезень. Завдяки гарячій лінії для наших працівників ми хочемо налагодити швидку комунікацію для вирішення нагальних проблем та підтримати залізничників», — зазначив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Желько Марчек.

Також за вказаним номером продовжує працювати контактний центр Укрзалізниці для пасажирів.

Нагадаємо, за даними Центру громадського здоров’я України, сьогодні, 24 березня, станом на 10:00 в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: