Для евакуації українців з Польщі призначено ще один потяг

Для евакуації українців з Польщі призначено ще один потяг

Потяг «Інтерсіті +» відправиться з Перемишля о 15:50 23 березня

Раніше Укрзалізниця відправила вже сім спеціальних поїздів Інтерсіті+ Перемишль-Київ для евакуації громадян України з Польщі та Чехії

Укрзалізниця призначила ще один швидкісний потяг «Інтерсіті +» Перемишль-Київ для евакуації українців із Польщі.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Потяг відправиться з Перемишля о 15:50 23 березня під номером 706/705.

Під час рейсу з Польщі він робитиме зупинку у Львові і прибуде до Києва о 23:59. До Перемишля потяг проїде без пасажирів.

Квитки на вказаний поїзд можна купити тільки через онлайн-систему booking.uz.gov.ua. Бригада стюардів, яка буде обслуговувати потяг, буде забезпечена всіма необхідними засобами захисту та дезінфекції.

Раніше Укрзалізниця відправила вже сім спеціальних поїздів Інтерсіті+ Перемишль-Київ для евакуації громадян України з Польщі та Чехії, які в результаті обмежувальних заходів, у зв'язку з карантином, не можуть самостійно перетнути кордон.

Також призначено потяг «4 столиці», який виконує спеціальний рейс для повернення додому українців, а також громадян Білорусі і балтійських країн.

Нагадаємо, у неділю ввечері з Варшави до Києва прилетів спецрейс з понад 200 українців.

Як повідомлялося, у зв’язку з пандемією коронавірусу з 15 березня Польща закрила свої кордони для в’їзду іноземців і скасувала залізничні, авіаційні та автобусні міжнародні сполучення. З 16 березня кордони для в’їзду іноземців закрила також Україна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: