Зеленський вимагає від регіонів закриття продовольчих ринків, але не всіх

Зеленський вимагає від регіонів закриття продовольчих ринків, але не всіх
У зв’язку з карантином в Києві та інших великих містах тимчасово закриті продуктові ярмарки і ринки

Під час карантину великі ринки в містах треба закривати одразу, але щодо маленьких — потрібен диференційований підхід, - президент

Президент Володимир Зеленський заявив, що під час карантину великі ринки в містах треба закривати одразу, але щодо маленьких — потрібен диференційований підхід.

Як повідомляє пресслужба президента, про це Зеленський заявив під час наради з міськими головами обласних центрів та головами ОДА.

До наради в режимі онлайн також долучилися прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Зеленський зауважив, що лише на місцях можна визначити, наскільки небезпечні й потрібні водночас ці ринки в населеному пункті, наголосивши на тому, що під час поширення інфекції коронавірусу такі торговельні майданчики становлять небезпеку, особливо для людей старшого віку, котрі там найчастіше й купують продукти.

«Великі ринки треба закривати одразу. Але раптом у маленьких містечках немає магазинів, і ці базарчики є основним джерелом харчових продуктів, треба думати, як вийти з такої ситуації. Біля ринків можуть бути патрулі, які, наприклад, обмежуватимуть кількість людей. Прошу регіони поставитися до цього питання відповідально», — наголосив президент.

Нагадаємо, у зв’язку з карантином в Києві та інших великих містах тимчасово закриті продуктові ярмарки і ринки.

Як повідомлялося, уряд увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

До відома, станом на 25 березня на території України зафіксовано 116 випадків захворювання на коронавірус COVID-19 у 13 областях та м. Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: