Анонім знову «замінував» Київський апеляційний господарський суд

Анонім знову «замінував» Київський апеляційний господарський суд
Будівля Київського апеляційного господарського суду

На місці події працювали фахівці усіх профільних служб, які провели ретельне обстеження приміщення та прилеглої території

У вівторок, 10 квітня, о 14:40 до київської поліції надійшло повідомлення про те, що замінована адмінбудівля Київського апеляційного господарського суду, розташованого по вулиці Шолуденка. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За вказаною адресою одразу ж виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, фахівці вибухотехнічної служби, рятувальники. З приміщення евакуювали близько 200 осіб. Небезпечних предметів не виявили.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Зазначимо, що це вже не перше «мінування» Київського апеляційного господарського суду від початку весни. 29 березня до столичних правоохоронців надійшла інформація про замінування Київського апеляційного господарського суду, яка не підтвердилася. 30 березня на спецлінію 102 зателефонував анонім та повідомив про вибухівку у будівлі цього ж суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: