Факти або вибачення: Кличко вимагає від правоохоронців розставити крапки над «і» у справі Поворозника

Факти або вибачення: Кличко вимагає від правоохоронців розставити крапки над «і» у справі Поворозника
Правоохоронці підозрюють Миколу Поворозника у хабарництві

Досі правоохоронці не викликали Миколу Поворозника на допит

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів з вимогою надати інформацію про розслідування щодо першого заступника голови Київської міської держадміністрації Миколи Поворозника. Про це столичний голова заявив під час онлайн-пресконференції.

«Я хочу звернутися до правоохоронних органів надати інформацію, щодо розслідування. Бо досі Миколу Поворозника не викликали на допит – ні як свідка, ні як звинувачуваного. Не надали поки і жодних підтверджень тієї інформації, що була оприлюднена в ЗМІ. Також офіційних повідомлень щодо справи правоохоронні органи досі не зробили», - сказав Кличко.

«Я вимагаю офіційної інформації щодо нібито фактів, які були оприлюднені, або вибачень перед Поворозником. В цій справі потрібно якнайшвидше розставити крапки над «і». Винен – відповідатиме за законом! Не винен – для чого тоді хтось намагається дискредитувати міську владу?!» - наголосив Кличко.

Нагадаємо, 14 квітня СБУ провела обшуки в КМДА. ЗМІ повідомили про те, що Микола Поворозник нібито вимагав хабара від забудовника за узгодження містобудівних умов і обмежень у розмірі $125 тис. Під час отримання $60 тис. був затриманий посередник. 

Натомість Поворозник заявив, що не брав хабара, і вимагає публічного розслідування.

Кличко переконаний, що розслідування справи Поворозника має бути відкритим та публічним, і суспільство повинне отримати відповіді на всі питання. 

Кличко відсторонив Миколу Поворозника від виконання обов’язків на час розслідування і поклав виконання обов’язків першого заступника голови Київської міської держадміністрації на Валентина Мондриївського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: