Філатов про можливе затримання: Хай спробують!

Філатов про можливе затримання: Хай спробують!
Міський голова Дніпра Борис Філатов

Міський голова Дніпра: на даний момент не проходжу в жодній кримінальній справі

Мер Дніпра Борис Філатов застерігає владу від спроб сфабрикувати кримінальну справу проти нього напередодні місцевих виборів. Так він прокоментував в інтерв’ю «Главкому» інформацію журналіста Юрія Бутусова про те, що перестановки в місцевій прокуратурі можуть призвести до затримання міського голови Дніпра.

 «На теперішній момент не проходжу у жодній із кримінальних справ, навіть свідком. І точно знаю, що моєї провини немає ніде. А якщо гарячі голови з правоохоронних органів напередодні місцевих виборів захочуть зробити з мене жертву режиму – хай спробують», - наголосив міський голова.

При цьому Філатов нагадав, що за жодного президента кримінальна політична справа, яка була «шита білими нитками», нічим гарним для них не закінчувалася.

Раніше Борис Філатов повідомив, що в Україні тривають перемовини про створення партії мерів. Спроби влади заблокувати похід на місцеві вибори регіональним проектам можуть закінчитися появою потужної політичної сили.

Нагадаємо, відповідно до статті 141 Конституції України чергові вибори сільських, селищних, міських, районних, обласних рад, сільських, селищних, міських голів відбуваються в останню неділю жовтня п’ятого року повноважень відповідної ради чи відповідного голови, обраних на чергових виборах. Таким чином, чергові місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: